Friday, May 8, 2009

My BeCoMiNG bUFdaY~

Lorhhh...arie ne bru 7 mei...
Tapi tetibe kengkawan saya ketuk bilik saya..
then???
Surprise!!!!! EPY BUFDAY!!!!!
Ui!!korg salah tarik arr!!!today not my bufday la...(sy kater la)
Lorhhh...saya igt kengkawan saya ne lupe tarikh..
upenya mmg dorg sambut becoming bufday saya..hueheu..
yer la, sok dorg sumer da nak lek uma, maka tinggallah saya sorg2 kat UKM ne ...sob, sob...
masih ngn exm g, sok paper las!!..wawawaa...
wat eve thanzzz a lot pade sume my fwen..
terharu sgt ngn pe y korg wat ne...
even korg sumer mau lek awl tapi still try nak epykan saya..maceh manyak2..hargai sgt pe y korg wat..
ACTUALLY MY BUFDAY 11 MEI ARR~huehue...

Luve My FWen~

kAU sAhAbAtKU..kAu tEmAn SEjATie...

video

Sahabat...
Adalah hati yang hangat
Sehangat kopi susu buatan ibu
Menyejukkan mulut dan rasa
Tanpa musti bergelora


Sahabat...
Jalannya tak berjejak
Tak pula berpeluh keringat
Namun memberi semangat


Sahabat ...

Bukanlah cinta sejuta rasa
Bukan pula bara api rindu di dada
Hanya seuntai benang sutera
Yang cukup erat mengikat
Nurani yang jahat


Sahabat ...

Adalah serumput kata yang sejuk
Sesejuk embun di pelupuk mata
Yang menidurkan jiwa
Tanpa berjuta aksara


Sahabat...
Mungkinkah engkau menjadi sang juru penyelamat?
atas anggur cinta yang memabukan
Atau istana suka yang mengilusikan
Atau tsunami duka yang menenggelamkan


Sahabat..

Percayalah....

walau apa jua engkau

kau tetap sahabat,

dulu, kini dan selamanya...


LUV U ALL~


BerFoYa-FoYa dI SunGaI GaBaI..

Waktu exam study pon study gak...dsebabkan manyak sangat paper, kengkadang 2 rase stress la jugak..tetapi kengkadang kita tak rse dri kiter stress pon tapi tgok2 manyak jer jerawat y suke2 atie tumbuh kat wajah kiter..kan??kan??mean STRESS la 2..huehue...

So,
bagi mengelakkan jerawat bermaharaja kat muke saya dan kengkawan saya yang tercinte ne, kami telah mengambil langkah y sangat drastik...
iaitu...
BERFOYA - FOYA DI SUNGAI GABAI!!!! YEah!!!!
kami pergi tyme masing2 ader gape seminggu before paper y seterusnye...
huehue..


Empat sekawan y sedang berbahagia...da lame da berangan mau bercuti kat sungai gabai..akhirnye tercapai gak cite2 kami ni..heuheu..


Alahai...sonoknyer....

...Peace...
Suker la 2, dapat wat aktiviti yang boleh kurangkan jerawat kat muke...

Adeiiii!!!!derasnye air...janganlah hanyut di bawa arus...xkawen g nie!!!!!heuheu...


Pose la lagi yer....
Bahagia jer dapat bermandi mande...huehue..


Sejuknyer!!!!


Eh!!!apsal xbasah g ne???
xmandi g da cbuk mau bergambar2..adeiii!!!!mmg habit kami la...susah nak elak..huehue


Kutip batu mau bawa lek ukm ker????

Posing tetap posing walopon dah basah kuyup....huehue...

Oyeah!!!besh2!!!
lain kali mau pergi lagi...yeah!!

HAVE FUN~

DiaM bUkAn BERmAkNa lUPa....

Kalo orang2 bercinta kadang2 gune ayat ne.... ''DIAM BUKAN BERMANA LUPA''
adakah benar????

Mungkin benar jika ia adalah benar
dan
Mungkin salah jika ia adalah salah...

hurm...
macam ne..
pada pendapat saya..
kengkadang pasangan kekasih guna ayat ne just tok cover line jer..

contohnye..
Adalah sepasang kekasih ne...
si romeo lame tak contact si juliet ne..
pas2 punye nak jage atie de kate la ''diam bukan bermakna lupa''
pas2 si juliet ne pon percaye...
ade kemungkinan si juliet ne tertipu
ade kemungkinan
mmg si romea lupekan die tyme xcontact si juliet
kan?
kan??

eh2!!!rsenye saya dah tersilap cerita la...
huehue..
ape y saya nak ceritakan berkenaan ngn tajuk 'DIAM BUKAN BERMAKNA LUPA''
sebenarnye bukanlah tentang hal kekasih ne
tapi..
apa yang saya ingin cerita adalah berkenaan blog saya ne..
agak lame saya mendiamkan diri dan tidak post entry..
oh!
sebenarnye bukanlah lame sgt...
dan bukan lah sekejap sangat..
bukan lame sangat sebab bukanlah sampai bertahun-tahun
dan bukan sekejap sangat kerana bukanlah sehari...

saya lame x letak entry baru adalah disebabkan....
EXAM!!!!!!!
yea..EXAM!!!!
DIAM BUKAN BERMAKNA LUPA
ni memang benar dan ayat yang paling sesuai sekali
yer la..
dah tentu2 exam musti arr kne study...
saya kan nak study smart..
so kenelah menahan nafsu dari bukak blog ne arie2...
so...
arie ne adalah ari terakhir saya exam..
MERDEKA!!!


so, saya akn letak manyak2 entry before saya balik ke tanah air tumpah darah saya (JOHOR BAHRU) waaaa..windunye mau lek uma....

Enjoy with my blog~